PISA ARAŞTIRMA PİLOTLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Kozluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde PISA (Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı) Araştırma Pilotlama çalışması yapıldı.

PISA ARAŞTIRMA PİLOTLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI
Bu içerik 405 kez okundu.

Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı olan PISA, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) tarafından üçer yıllık dönemler hâlinde, 15 yaş grubundaki öğrencilerin kazanmış oldukları bilgi ve becerileri değerlendiren bir araştırmadır.

PISA'nın temel amacı, öğrencilerin okulda öğrendikleri bilgi ve becerileri günlük yaşamda kullanma becerisini ölçmektir. Ayrıca gençlerimizi daha iyi tanımak; onların öğrenme isteklerini, derslerdeki performanslarını ve öğrenme ortamları ile ilgili tercihlerini daha açık bir biçimde ortaya koymaktır.

Bu yıl pilot uygulama olarak Kozluk ilçemizde bulunan Kozluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde PİSA Araştırma Pilotlama Çalışması iki grup ve iki gün şeklinde sorunsuz ve verimli bir şekilde yapıldı.

PİSA Araştırma Pilotlama Çalışmasına 53 öğrenci seçildi, bu öğrencilerimizin 34'ü erkek 19'unu ise kız öğrenci olup 22 öğrenci ilçe merkezinde 31 öğrenci ise çevre köylerde ikamet etmektedir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı