15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANAOKULUNA ZİYARET

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Batman İl Müftülüğü, arasında imzalanan 'Değerler Eğitimi Protokolü' kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anaokulunda öğrencilere verilen eğitim tamamlandı.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANAOKULUNA ZİYARET
Bu içerik 422 kez okundu.

2020-2021 Eğitim öğretim yılı başında yapılan 'Değerler Eğitimi' protokolü kapsamında il müftülüğü görevlilerince öğrencilere eğitim yılı boyunca ahlaki değerler ve dini bilgiler eğitimi verildi. Tamamlanan 'Değerler Eğitimi' nedeniyle 15 Temmuz Şehitleri Anaokulunda düzenlenen kapanış etkinliğine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, Şube Müdürü Abdurrahim Kusen, okul idaresi ve öğretmenler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran ve Batman İl Müftüsü Erhan 'Değerler Eğitimi' verilen sınıfları ziyaret ederek çocuklara verilen eğitimler hakkında görevli öğretmenlerden bilgi alıp bir süre minik öğrencilerle sohbet ettiler, ezberledikleri kısa süre ve duaları okuyan çocukları tebrik ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran; Batman İl Müftülüğü ile imzalanan 'Değerler Eğitimi Protokol' çalışmalarına destek sunan İl Müftüsü Turgut Erhan'a protokol çalışmasında görev alan müftülük görevlilerine, okul idaresi ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı