BAŞARILI GÜREŞÇİLERDEN KURTARAN’A ZİYARET

Türkiye Serbest Güreş Şampiyonasında şampiyon olup ülkemizi Avrupa Güreş Şampiyonasında başarıyla temsil eden Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ı ziyaret ettiler.

BAŞARILI GÜREŞÇİLERDEN KURTARAN’A ZİYARET
Bu içerik 505 kez okundu.

Okul Müdürü refakatinde ziyarete gelen başarılı sporcuları makamında konuk eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran Okul Müdürü M. Siraç Dadak’tan öğrencilerin başarıları hakkında bilgi aldı, başarılı sporcularla bir süre sohbet edip onları tebrik etti.

Müdür Kurtaran “Sevgili gençler, bu anlamlı başarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Ata sporumuz güreşte ilk olarak ilimizi Türkiye Serbest Güreş Şampiyonasında temsil ederek kilolarınızda Türkiye Şampiyonu oldunuz ve ülkemizi Avrupa serbest güreş şampiyonasında başarıyla temsil ettiniz. Elde ettiğiniz bu başarı tesadüf değildir, verdiğiniz emekler sonucunda bu başarıya ulaştınız. Başarınızı daha da ileriye taşımak için çok çalışmanız gerekiyor. Özellikle ata sporumuz olan güreşte gösterdiğiniz bu başarıda emeği geçen okul idaresine, öğretmenlerinize ve ailelerinize teşekkür ediyorum. Sizlere spor hayatınızda ve akademik hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Gerçekleşen ziyarette Şube Müdürü Mustafa Remzi Koç’da hazır bulundu. Müdür Kurtaran ziyaretin sonunda başarılı sporculara hediyeler verdi. 

Mayıs ayında Antalya ilinde yapılan Türkiye Serbest Güreş Şampiyonasında 48 kiloda Şahin Acar ve 35 kiloda Muhammed Yağmahan Türkiye Şampiyonu olurken 42 kiloda Furkan KARA ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Haziran ayının ilk haftasında Bulgaristan’da yapılan Avrupa Güreş Şampiyonasında 21 ülke sporcularının katılmış olduğu müsabakalarda Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu öğrencileri Şahin Acar ve Muhammed Yağmahan ülkemizi başarıyla temsil ederken Furkan Kara ise ekim ayında Yunanistan’da yapılacak olan Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı