VALİ ŞAHİN, ŞAMPİYON HENTBOLCULARI TEBRİK ETTİ

1. lige namağlup bir şekilde çıkarak şampiyon olan 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı ve teknik heyeti kazandıkları şampiyonluğu desteklerini esirgemeyen Vali Şahin’e armağan etti.

VALİ ŞAHİN, ŞAMPİYON HENTBOLCULARI TEBRİK ETTİ
Bu içerik 261 kez okundu.

Valilik Toplantı Salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Yürük, Belediye Spor İşleri Müdürü Burak Eren, 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı ve teknik heyetini misafir eden Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, tamamı Batmanlı gençlerden kurulu hentbol takımının elde ettiği başarının ayrıca mutluluk verici olduğunu belirterek şampiyonlukta emeği geçen hentbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Salon sporlarına gereken desteğin devam edeceğini belirten Vali Şahin, farklı branş ve dallarda da sporla ilgilenen gençlere şans verilmesi gerektiğini ve bu doğrultuda şans bulan gençlerin elde ettiği başarıların daha anlamlı olduğunu söyledi.

1955 Batman Belediyespor Hentbol Takımı Gaziantep ilinde yapılan bölgesel lig müsabakalarında şampiyon olarak 2. lige yükselme başarısı göstermiş, ardından da Sakarya ilinde gerçekleştirilen 1. lige yükselme müsabakalarını namağlup bir şekilde tamamlayarak 1. lige çıkma başarısı elde etmişti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı