DOĞALGAZ HASRETİ BİTTİ

Batmanın Beşiri ilçesinde uzun süredir beklenen doğalgaz için olumlu adımlar atıldı.

DOĞALGAZ HASRETİ BİTTİ
Bu içerik 371 kez okundu.

 Geçen seneden beri alt yapısı, bina ve kurumlarda doğalgaz dönüşüm sisteminin yapılmasına rağmen bu sene geciken doğalgaz akışı için İlçe Kaymakamı Mahmut Şener, Belediye Başkanı Sait Karabulut ve Aksa Doğalgaz Bölge Müdürü Yusuf Demirtaş’ın çabaları ile sorun çözüme kavuşuyor. Doğalgaza abone olan  okullara 5 Aralık Pazartesi gününden itibaren doğalgaz verilmeye başlanacağı belirtildi. 
Beşirli vatandaşlara da, proje onayı sözleşme olup başvuru yaptıktan sonra abone olan vatandaşların tesisatı yapan firma tarafından dağıtım şirketine bina ve tesisat projelerini verdikten sonra sözleşmeler imzalanıp doğalgaz verilecek. Abonelerin, Aksa Doğalgaz sözleşmesini imzaladıktan sonra tesisatı yapan firma tarafından gaz açımı için randevu talep edeceğini, randevu için belirlenen gün ve saatte tesisat kontrol test işlemleri yapıldıktan sonra doğal gazın verileceğini söyleyen müessese müdürü Yusuf Demirtaş “bizim gaz sıkıntımız yok, Beşiri için doğal gaz depoda beklemektedir. Gerekli prosedürler ve teknik aşamalardan sonra ilçe halkının talep ettiği doğalgaz akışı sağlanacaktır. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.
İLÇE YÖNETİCİLERİNDEN TEŞEKKÜR
Öte yandan Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener ile Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, yoğun görüşmeler neticesinde ilçeye doğalgaz verilmesi konusunda duyarlılık gösteren şirket yöneticilerine teşekkür etti. Ayrıca Beşirili vatandaşlar da, bu sene geciken doğalgazın gelmesi konusunda çabaları olan Kaymakam Şener ve Başkan Karabulut’a teşekkür ettiler. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı