Beşiri İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüsamettin AKIN, okullarda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi

Beşiri İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüsamettin AKIN, okullarda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi
Bu içerik 100 kez okundu.

Beşiri İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüsamettin AKIN, yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları çerçevesinde okullarda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

10 Temmuz'da başlayan 2023 yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları (DYK) ve yaz okulları, tüm hızıyla devam ediyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, açılan DYK ve yaz okullarında tatillerini verimli bir şekilde değerlendirme imkânı buluyorlar.

Yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kurslarını yerinde incelemek üzere Hürriyet İlkokulu, Beşiri İmam Hatip Anadolu Lisesi, Sabancı İlkokulu, Sabancı Ortaokulu ve Turgut Özal İlkokulu öğretmen ve öğrencileriyle bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, yapılan çalışmalar hakkında öğretmen ve okul yöneticilerinden bilgi alarak özverili çalışmalarından dolayı her birini tebrik etti.

Öğrencilerin yaz dönemi olmasına rağmen yüksek katılımından ve gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Müdürü, yaz tatili döneminin verimli geçmesi adına bu kursların büyük önem taşıdığını belirtti. Öğrencilere çalışmalarında başarılar dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, kurslarda verilen eğitimin hem okul derslerinde hem de merkezi sınavlarda başarı seviyesini artırdığını vurguladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin AKIN, ilçemizde 40 DYK ve Yaz Okulu Kursunun açıldığının ve bu kurslardan yaklaşık olarak 600 öğrencimizin faydalandığını dile getirdi. 10 Temmuz 2023'te başlayan yaz dönemi DYK ve yaz kursları 2 aylık sürenin ardından 1 Eylül'de tamamlanacak.

Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin AKIN İlçemizde eğitim gören 8.Sınıf ve 12.Sınıf öğrencilerinin daha sağlıklı tercih yapma süreci yaşamaları için LGS’ye yönelik Hürriyet Ortaokulu ve İkiköprü Ortaokulunda Tercih Danışmanlık Merkezlerinin kurulduğu ve YKS’ye yönelik Beşiri Anadolu İmam Hatip Lisesinde YKS Tercih Danışmalık Merkezinin kurulduğunu ve bu merkezlerde rehber öğretmenlerimizin 09.00-17.00 saatleri arasında görev yaptığını ve bu zorlu tercih sürecinde öğrencilerimize rehberlik etmeleri amacıyla faaliyete başladıklarını dile getirdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı