ŞAFAK TERTEMİZ OLDU

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla, temizlik çalışmalarının mahallelere büyük çaplı olarak yayılması amacıyla başlatılan kapsamlı temizlik çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

ŞAFAK TERTEMİZ OLDU
Bu içerik 159 kez okundu.

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla, temizlik çalışmalarının mahallelere büyük çaplı olarak yayılması amacıyla başlatılan kapsamlı temizlik çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Batman Belediyesi tarafından her hafta cumartesi günü farklı mahallelerde gerçekleştirilen ‘Mahallemiz Tertemiz’ kampanyasının altıncı durağı Şafak Mahallesi oldu.

Mahallenin büyüklüğüne, bulvar, cadde ve sokak sayısına göre personel ve araç sayısının belirlendiği proje kapsamında, her hafta cumartesi günü mahalle/mahalleler detaylı şekilde temizleniyor.

Mahalle muhtarından temizlikle ilgili ihtiyaç, talep ve önerilerinin de dinlendiği Şafak Mahallesi’ndeki temizlik çalışmalarında; parklar ve içindeki oyun grupları ile kaldırımlar yıkanarak temizlenirken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden bir ekip de kaldırımlarda bulunan kuruyan ot ve çalıları kaldırdı.

Şafak Mahallesi’nde gelen talepler doğrultusunda mahallede bulunan caminin halıları temizlik aracıyla deterjanlı su ile yıkanıp kurulanırken, kaldırımlarda ihtiyaç duyulan yerler ile muhtarlık evi etrafına sallamalı çöp kutularının montajı gerçekleştirildi. Bu haftaki ‘Mahallemiz Tertemiz’ kampanyasında Şafak Mahallesi’nde; 20 personel, 3 süpürge aracı ve 2 sulama aracı, 2 kepçe, 2 kamyon ile 1 konteyner yıkama aracı görev aldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı