ADI GİBİ, YERİNDE İLETİŞİM YERİNDE ÇÖZÜM

Batman Belediyesi, gerçekleştirdiği ‘Mahalle Buluşmaları’yla talep edilen sorunları kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Şirinevler Mahallesi’nde gerçekleştirilen 18’inci Mahalle Buluşması’nın henüz üzerinden 24 saat geçmeden mahalledeki üstyapıya anında müda

ADI GİBİ, YERİNDE İLETİŞİM YERİNDE ÇÖZÜM
Bu içerik 73 kez okundu.

İKİ SOKAĞIMIZIN SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Şirinevler Mahalle Muhtarı Muzaffer Esin: “Mahalle sakinlerimizin kilitli parke taşı ile ilgili sorunu vardı. Sokak numaralarımızı sorununu dile getirdik. Belediye ekiplerimiz yaptıkları incelemenin ardından konuyu anında çözüme kavuşturdu” dedi.

SORUNLARIMIZI İLETTİK, YERİNDE ÇÖZÜM BULUYORUZ

Batman Belediyesi’nin, belirli aralıklarla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Mahalle Muhtarı Esin: “Adından da anlaşıldığı gibi ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’. Mahalle Buluşması’nda Sayın Valimize; yol, sokak, park, taziyeevi için sorunlarımızı ilettik. İlgili müdürlere talimat verdi. Ertesi gün mahallemizde çalışma başlatıldı” şeklinde konuştu.

BU KADAR ÇABUK BEKLEMİYORDUK

Kış mevsimi dolayısıyla ilettikleri sorunların çözüme kavuşturulması için biraz zaman alacağını düşündüklerini belirten Muhtar Esin: “Kış mevsimi dolayısıyla çalışmaların biraz gecikebileceğini düşündük. Sorunlarımızın bu kadar kısa sürede çözüme kavuşturulmasını beklemiyorduk. Çalışmalar çok hızlı başladı. Belediye ekipleri dört bir yandan mahallemize girerek çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmaları Mahalle Muhtarı olarak yakından takip ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı