DEM Parti Beşiri ilçe tarafından merkezi seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi

Beşiri çarşı merkeziüzerinde bulunan Halkların Demokrasi ve Eşitlik Partisi (DEM Parti) seçim irtibat bürosunun açılışı büyük bir coşku ve yoğun katılım ile gerçekleşti.

DEM Parti Beşiri ilçe tarafından merkezi seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi
Bu içerik 151 kez okundu.

Açılışa DEM Parti Batman Milletvekili  Zeynep Oduncu, DEM Parti Batman İl Eşbaşkanları Mustafa Mesut Tekik ve Songül Korkmaz, DEM Parti 
belediye eşbaşkan adayları Mehmet Akif Akın Merve Evren , TJA aktivistleri, Barış Anneleri Meclisi,  ve çok sayıda kişi katıldı. 

Parti seçim lokali açılışında konuşan DEM Parti Batman milletvekili Zeynep Oduncu" Halkımız burada ve seçim için büyük bir çalışma olacak. Kimse bizi, halkımızı kandıramaz. Şimdi neyin zamanı? Beşiri nin birliği için Bu halkın birbirinin elini tutma zamanıdır. Bazıları 'biz Kürtleri tasfiye edeceğiz' diyordu, ama biz Beşiri ye bakıyoruz ki, halkımız iradesine sahip çıkıyor. Bu seçimde çok  çalışmamız lazım. Fert fert  çalışmamız lazım. İnanıyorum ki onlara fırsat vermeyecek ve demokratik bir siyasetle belediyenize, iradenize sahip çıkacaksınız. Biz halkımıza hizmet edeceğiz.  Elbette ki belediye de gereklidir, elbette ki iradeye sahip çıkmak da gereklidir. Biz demokrasi için büyük bedeller ödüyoruz. Halkımız üzerinden siyaset yapmak isteyenler var. Halkımız, geleceği için 31 Mart'taki seçimde kimliğine ve iradesine sahip çıkacaktır. Elbette biz çalışacağız ve  başaracağız. Gelecek bizimdir ve önümüz de açıktır. Yükümüz de ağırdır. Biz bu yükü beraberce omuzlayacağız ve halkımız için çalışacağız. Bizlere  başarı diliyorum, Batman halkına, arkadaşlarımıza başarı diliyorum"dedi. 

 

DEM Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, "Bu kent bizimdir. Ama ne yaptılar? Kayyum atadılar. Ne yaptılar? Bu halkın iradesini tanımadılar. Ne yaptılar? Usulsüzlüklerle Batman'ın iradesini kaybettirdirdiler. Ama siz biliyorsunuz; 2014 yılında kayyum atadılar ama 2019'da Batman halkı tekrar belediyeyi geri aldı. Bugün belediye yine kayyumun elindedir. Kayyum, Kürt halkını tanımıyor, Kürt halkının  dilini, kültürünü tanımıyor. O yüzden biz 31 Martta bu kayyumları göndereceğiz.  Batman bizimdir, dilimiz bizimdir, kültürümüz bizimdir, diyeceğiz" şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan eş Başkan Mehmet Akif Akın 31 mart 2024 te yapılacak seçimlerde gasp edilen belediyeleri geri alacaklarını kısa sürede Beşiri nin sorunlarını çö, rvekletini söyledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı