"İLK ETAPTA 5 BİN KONUT PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, düzenlediği basın toplantısıyla lansmanda açıkladığı projelerin detaylarına dikkat çekti.

Bu içerik 103 kez okundu.

Halktan yetkiyi aldıkları takdirde ilk etapta 5 Bin konut projesini hayata geçireceklerini belirten Ceylan: “Açıkladığımız tüm projelerin arkasındayız. Halkımız yetkiyi verdiğinde Batman’ı 1 Milyonluk nüfusa göre tasarlayacağız” dedi.
  "BATMAN İSTİHDAMDA RAHAT NEFES ALACAK" 
TPAO Kristal Parkta düzenlenen basın toplantısına Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, il yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik kolları başkanları katıldı. Toplantıda ilk sözü alan İl Başkanı Akif Gür, Batman’ı gerçek belediyecilikle buluşturmayı istediklerini belirterek: “AK Partimizin Batman’a yaptığı yatırımlar ortada. Başkan adayımız Adil bey projelerini açıklarken gerçekçi yaklaşımlarla hareket etti. 2028’e kadar iktidarda olan bir partiyiz, biz yapamayacağımız sözler vermeyiz. İki OSB hayata geçtiğinde Batman istihdamda rahat nefes alacak” dedi.
Daha sonra lansmanda açıkladığı projelerin detaylarını açıklayan Başkan adayı Ceylan ise Batman’ı 1 Milyon nüfusa göre tasarlayacaklarını ifade etti. Ceylan, “Kreş, bilişim evi, demir yolu deplasesi, kentsel dönüşüm ve deprem, etüd-kurs, mavi-yeşil, 25 Bin sosyal konut, festivaller-yeşil kuşak marina, yeni çiftçilere ev, öğrencilere ulaşım ve burs desteği, markalaşma desteği ve emekli kafe projelerimizi halktan yetkiyi aldığımız takdirde bir bir hayata geçireceğiz. Biz yapılamayacak hiçbir projeyi açıklamadık. Kentin vizyonunu ve markalaşmayı artırarak projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı