Ramanlı, Beşiride lokal açtı

Beşiri'de seçim lokali açan yok HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, halktan iradelerine sahip çıkmalarını ve kendilerine hizmet edecek adaylara oy vermelerini istedi.

Ramanlı, Beşiride lokal açtı
Bu içerik 139 kez okundu.

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı seçim çalışmaları kapsamında Beşiri seçim lokalinin açılışını yaptı. 

“İradenize sahip çıkın”

Beşiri seçim lokali açılışında konuşan Ramanlı, “31 Mart Seçimi halka hizmet edecek yönetimlerin seçimidir. Halkımız iradesine sahip çıkarak sandıklarda kendilerine hizmet edecekleri seçmesi lazım. Bazıları halkımızın oylarını para ile satın almaya çalışıyorlar. Halkımız onlara da gereken cevabı sandıkta verecektir. HÜDA PAR olarak Osman kardeşimizle sizlere hizmet etmek için karşınıza çıktık. Oylarınızı emin olan adaylara verin.” ifadelerini kullandı. 
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Beşiri seçim lokalinin açılışını dualar ile yaptı. 

Ramanlı, Beşiri esnafını ziyaret etti
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı ve Beşiri Belediye Başkan Adayı Osman Ortaç, seçim lokali açılışı sonrası Beşiri esnafını ziyaret etti. 
Esnaf ziyaretinde halkın sıkıntılarını dinleyen Ramanlı, sorunların HÜDA PAR belediye başkan adaylarının seçilmesi ile kolay bir şekilde çözüleceğini söyledi. 


“İkiköprü’ye hizmet HÜDA PAR adayı ile gelecek”
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı ve İkiköprü Belde Belediye Başkan Adayı Yakup Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında İkiköprü esnafını ziyaret etti. 
İkiköprü esnafını tek tek ziyaret eden Ramanlı ve Ekinci çayevlerinde oturan belde halkı ile oturup muhabbet etti. 
Halkın beklediği hizmetin emin adaylar ile geleceğini belirten Ramanlı, “İkiköprü Belde Belediye Başkan adayımız Yakup Ekinci, bizim sizlere hizmet edecek ve size gerçek belediyeciliği yapacak adayımızdır. Biz ondan eminiz. İstiyoruz ki sizlerde adayımızı seçerek gerçek belediyecilik ve hizmetle tanışın. İradenize sahip çıkın.” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı