MAHALLE BULUŞMALARINDA TALEP EDİLENLER TEK TEK YERİNE GETİRİLİYOR

‘Mahalle Buluşmaları’ kapsamında vatandaşların “Caddemiz trafiğe kapatılsın” talebini olumlu olarak değerlendiren Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Petrolkent Mahallesi’nde yapımı devam eden çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

MAHALLE BULUŞMALARINDA TALEP EDİLENLER TEK TEK YERİNE GETİRİLİYOR
Bu içerik 44 kez okundu.

Vali Canalp’in, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte gerçekleştirdiği Petrolkent Mahallesi’ndeki incelemeye Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle sakinleri de eşlik etti.

Petrolkent Mahallesi’nde trafiğe kapatılan 2856 sokakta incelemelerde bulunan Vali Canalp, mahallenin en yoğun ve ticari faaliyetlerinin olduğu, 200 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki sokakta vatandaşlarla birlikte gezdi, esnafla sohbet etti.

MAHALLE BULUŞMALARINDA TALEP EDİLENLER TEK TEK YERİNE GETİRİLİYOR

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Vali Ekrem Canalp: “Mahalle Buluşmalarımızda, bizden talep edilen hususlardan bir tanesi de mahallede esnafın yoğun şekilde bulunduğu sokak ve caddelerin yeniden ele alınması, binaların yeni yaşam alanı haline getirilmesi talebiydi. Biz de belediyede arkadaşlarımızla beraber acaba nasıl bir çalışma yaparsak buraların ekonomisini, ticaretini daha düzgün hale getirebiliriz diye kafa yorduk ve ortaya bu şekildeki bir proje çıktı. Buranın adını da Gülistan-2 koyduk. Yani nasıl ki bizim bir Gülistan Caddemiz var, orası kentin, ticaretin, ekonominin gerçekten de can damarı diyebileceğimiz çok harikulade bir mekan, çok özel bir cadde. Bunun bir benzerini de ihtiyaç olan bu şekildeki mahallelerin hepsinde yaygınlaştıracağız. Burası Gülistan-2'dir. Yakın zamanda Gülistan-3'leri ve diğerlerinin de adım adım yapıldığını göreceksiniz" şeklinde konuştu.

DÜKKAN VE EVLER TEK TİP BOYANACAK

Petrolkent Mahallesi’nde bulunan Gülistan-2 Sokak’ta; yürüyüş yolu, oturma alanları, süs havuzu, yeşil alan, ağaçlandırma, aydınlatma direği, çöp kovaları ile sokağa bakan yapıların tamamının tek tip boya ile boyanıp, ticari faaliyet yürüten dükkanların tabelaları da Batman Belediyesi tarafından yapılarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı