MUHTAR’IN İSTEĞİ…
TERCAN ATILĞAN

MUHTAR’IN İSTEĞİ…

Bu içerik 431 kez okundu.

Bundan yaklaşık 2 hafta önce Beşiri Kaymakamı Sayın Mahmut Şener’i ziyarete gittim, benim ziyaret ile beraber bir köy muhtarı da geldi.

Yani gerçekten olmayan isteklerde bulundu, bende bu istek karşısında gerçekten seyredip dinlemekten başka yapacak bir şeyim yoktu.

İsteği de köyünde su çıkmaması, köyünde su çıkmaması üzerine kaymakam beyi de istifa etmekle tehdit etmesi gerçekten abes oldu.

Bunu da açıkça söyleyeyim, ben kaymakamcı da değilim, her zaman köylüden ve halktan yana da tavrımı koymuşumdur.

Yaklaşık 1 ay önce kaymakam beyle bazı iletişimsizlik yüzünden eleştiride yapan biriyim.

Ama gerçekten artık pes diyeceğim.

Kaymakam bey 7 defa sondaj yaptı su çıkmadı, kendisinin de iddiası 4 defa, tamam 4 olsun 4 defa sondaj vurulup su çıkmıyorsa kaymakam beyin suçu ne?

Ey mübarek ondan 4 gün önce köydes seçimleri yok muydu? 2 il genel meclisi üyesi 2 de muhtar iktidar yanlısı seçmediniz mi?

Peki seçtikleriniz kişiler ne neden onlara baskı yapmıyorsunuz da kaymakam beye yapıyorsunuz, 4 tane iktidar yanlısı seçtiniz neden seçtiğinizi bilmiyorsunuz.

Hiç kusura bakma kaymakam beye yaptığın baskıyı o seçtiğin siyasilere yapsanıza.

Tekrar söylüyorum ben kaymakamcı değilim, ortada gözle görülen gerçekler var, bu köyü köydeste seçtiğiniz siyasilerin işidir.

 Çünkü vali beyin işidir, kaymakam bey vali beyi sıkıştıramaz, hem vali bey ne yapsın senin köyünde su çıkmıyorsa Allaha şirk mi koşsunlar.

Yerin altına su mu koysunlar, su çıkmıyorsa çıkmıyor, ne yapsın kaymakam bey, sana defalarca köy için tankerde kiraladığını söylemesine rağmen yine maalesef kaymakam beyi istifa etmekle tehdit ediyorsun. Valla kusura bakma ben olsaydım istifasını alırdım.

Köydes neden seçim oluyor neden seçtiğini bilmiyor musun? Hakkınızı yanlış yerde aramayın.

Siyasilerde arayın.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı