Adaylar ve vaatleri
TERCAN ATILĞAN

Adaylar ve vaatleri

Bu içerik 187 kez okundu.

31 Mart 2024 te yapılacak yerel seçimler adaylar yine mangalda kül bırakmıyacağa benziyor.
Vatan millet Sakarya edebiyatı ile yada kimlik ve etnik yada hizmet siyaseti üzerinde adaylar seçmenin karşısına çıkacak Oysa bilindiği gibi bölgemizde iki parti etkin Ak parti ile Dem partisi biri kimlik siyaseti yani dini kimlik siyaseti diğeride etnik siyaset yapacak seçimden sonra herkes kendi yoluna bakacak.
Oysa yıllardır bölgemiz de kanayan bir yara var madde bağımlısı çocuklar kimde bu çocuklar için kılımı kıpırdamıyor çocuklar kendi kaderleri ile başbaşa bırakılıyor yasalarda Devlet kurumları bir birini desteklemiyor.
Mahkeme kararı ile tedaviye gönderilen madde bağımlısı çocuğu kendi iradesi ile tedavi istemediği için Hastane tedavi etmiyor neymiş iradesi ile tedavi olması gerekmiş kusura bakma zaten irade olsaydı madde kullanmazdı.
Çünkü anladığım kadarıyla kendi iradeleri dışında bu maddeyi kullanıyorlar.
Gel gelelim adaylara ey  adaylar siz Belediye Başkanı olursanız bu çocuklar için ne gibi bir çalışma başlayacaksınız
Bu çocukların rehabite ve tadavilerinde ne gibi etkin bir rol oynayacaksınız
Çünkü bu konuyu Hüda Par Batman milletvekili Serkan Ramanlı ya 20 Eylül 2023 te Beşiride ki fıstık festivalinde iletiğimde telefon numaramı aldı hemen görüşelim dedi halen arayacak görüşecez sözde ama yok.
Keşke adaylar Avrupa gibi vatandaşların karşısına geçseydiler vatandaş sorsaydı onlar yanıtlaaydı.
Bu güne kadar hiç bir parti adaylarında uyuşturucu ile mücadele için hiç bir vaat verdiklerini duymadım klasik vaatleri dışında bunu herkez biliyorki hemen hemen her evde böyle bir canlı Bomba olduğunu bunları rehabitasyon merkezleri spor aktivite siteleri açmak çokmu zor bir yandaşınızın bir ihalesi eksik olsun bu çocukları kurtarın.
Hiç bir aday dan duymadım bu çocukların topluma kazandırmak için Bir proje üzerine kafa yorduklarını inşallah yeni adaylar dan duyarım.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı