Bir seçimin götürdükleri
TERCAN ATILĞAN

Bir seçimin götürdükleri

Bu içerik 40 kez okundu.

Sayın Erdoğan'ın Seçim sürecinde Diyarbakır da mesajı çok netti  en çokta son günlerde onunla yeni bir çözüm süreci için diyaloğ arayan Ahmet Türk Leyla Zana ve Selahattin Demirtaş'a yönelikti şimdi merakla bekliyorum bu siyasetçiler nasıl bir tavır sergiliyecekler.

CHP ve Türk solunun rüzgarına kapılıp Erdoğanı devirmek için mücadeleye devam mı edecekler yoksa yeni bir çözüm süreci için Erdoğan'ın ihtiyacı olduğu süreçte akıllıca bir diyaloğun yolunu mu seçmeleri gerekirdi.
Kürtlerin diyalog kapısı Türkiye deki siyasi partilerde açık olmalı Kürtler bu gün Ak parti ile yapar yarın CHP iktidara gelirse CHP ile de yapar ama Kürtlerin vazifesi birini indirip diğerini bindirmek olmamalıdır.
Vazife kendileri olmamalıdır
Kürtlerin sırtında vekil olmuş bazı siyasi asalaklar onlar sayesinde ne kadar sözde solcu sözde solcu diye geçinen siyasi asalaklar ın   rüzgarına kapılıp Dem Parti nin adayının olmasına rağmen DEM partisi adına CHP ye oy isteyen olursa şiddet ve kaostan beslenmeyi vazife bilen siyasi asalaklar ın CHP için oy istedikleri görünmüştü.
Bu Kürtlere yapılan en büyük saygısızlık olmuştu.
Ahmet Türk Leyla Zana Selahattin Demirtaş gibi siyasetçilere rağmen DEM seçmenlerini yönlendiren şiddet ve kaostan beslenen sözde solcular
Meral Beştaş Danış kimdi Dem Partinin genel merkez kararıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmadımı bu ne saygısızlık hem Kürtlerin sırtında vekil olacaksınız hem de arkalarında iş çevireceksiniz.
Çünkü artık Kürtlerin bir an önce sizden kurtulmaları gerek çözüm süreci için ne gerekirse yapmaları gerekirdi ama geç kaldı. Geçmiş olsun
Kız kereç ğatun olmaz bunlardan dost olmaz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı